Dating stranice u hrvatskoj? Uzmite u obzir laganu kavu, čaj, šetnju ili piće umjesto večere: umjesto da se nađete na večeri na prvom spoju, odaberite aktivnost koja je potencijalno kraća i opuštenija poput šetnje ili kave. Na taj način, ako nakon 45 minuta shvatite da jednostavno niste kompatibilni, niste predani duljoj (i potencijalno skupoj!) večeri koja može biti neugodna i neugodna za obje strane. Ako spoj prođe dobro, možete nastaviti s koktelom ili otići do večere i nastaviti razgovor. Iako je lako dodati međuobrok ili zalogaj, teže se izvući iz večere. otkriti ekstra detaljima na ovoj web stranici https://www.flirthrvatska.com.

Nemojte… otpustiti nekoga nakon samo jednog spoja! Umjesto prebrzog zaključka, uzmite u obzir da je druga osoba možda bila izrazito nervozna ili je jednostavno imala loš dan. Osim ako je očito da stvari neće uspjeti, izađite na drugi spoj kako biste stvarno osjetili tu drugu osobu. Mnogi uspješni brakovi svi su započeli na lošem prvom spoju! Tko zna, i ti bi mogao biti jedan od njih, jednog dana. Budite pustolovni! Kada je u pitanju planiranje spoja, razmišljajte izvan okvira i rezervirajte aktivnost koju do sada niste radili. Trebate inspiraciju? Pretplatite se na mailing listu @made_my_date i neka vaša pristigla pošta bude ispunjena zabavnim idejama za spojeve.

U spojevima se uvijek teško snalaziti: što uzvratite SMS-om, tko plaća ček i zašto je tako teško upoznati normalne ljude? Ali izlazak 2022. donosi potpuno novi niz poteškoća: stara pravila za izlaske više ne vrijede, većina razmjena događa se preko aplikacije, a mi smo zaboravili kako se šminkati dok smo ostali kod kuće od 2020. (ne, samo ja?). Ali teško ili ne, zaslužujete ispunjen život, zabavne načine za upoznavanje novih ljudi i stvarno uživanje u spojevima (jer nitko ne bi trebao imati Charlotteinu iscrpljenost od spojeva).

Zapravo, to je jedna od najvažnijih riječi u vašem rječniku za upoznavanje. Pogotovo kao žene, naučene smo da budemo simpatični i ležerni na spojevima, a više se usredotočujemo na to kako nam se sviđati nego na to da li nam se zapravo sviđaju ili ne (ali više o tome u nastavku). Znate što bismo trebali završiti 2022.? Odlazak na spojeve zbog kojih nismo uzbuđeni, slanje poruka ljudima koji nam se ne sviđaju ili ne izražavanje onoga što želimo i trebamo u našim odnosima kako bismo zaštitili ego drugih ljudi. Općenito, poradimo na tome da kažemo “ne” kada želimo reći ne. Kompromis i empatija ključni su u odnosima, ali isto tako je i poštivanje želja i potreba jednih drugih. Komuniciranje onoga što ne želite trebalo bi biti jednako jednostavno kao i ono što radite. Ako nije, ta vas osoba ne poštuje niti joj je stalo do vas onoliko koliko je rekla. Hvala, sljedeći.

Budući da može biti vrlo izazovno ispitati se na ovaj način, toplo preporučam suradnju s trenerom za izlaske. Nepristrana treća strana ne samo da vam može pomoći da identificirate koja je vaša trenutna prtljaga i zašto se još uvijek borite s njom, već vam može ponuditi i jasan savjet o tome što trebate učiniti da biste je prešli. Kada mi dođu novi klijenti nesigurni zašto slučajno sabotiraju svoje šanse za spojeve, često mogu odmah reći koja im se prtljaga nalazi na putu. Nakon što ste spremni stvarno dobro pogledati svoja destruktivna uvjerenja i misaone obrasce, možete ih početi zamjenjivati ​​zdravijim i pozitivnijim alternativama koje će vas učiniti privlačnijim, emocionalno snažnijim i poželjnijim partnerom.

Narcisi i kontrolirajuće osobnosti vrlo često vole zaključati stvari što je prije moguće – jer vole diktirati tempo, napreduju u uzbuđenju da padnete u nesvijest nad njima, a brza intimnost znači da prije izvuku ono što žele od vas. Nažalost, kada prebrzo uđete preduboko, nemate priliku vidjeti tko su oni zapravo prije nego što se počine. Zatim, nakon tri mjeseca, kada budete imali svoju prvu svađu, može postati kristalno jasno da su oni ne samo potpuno drugačiji od osobe koja vas je srušila s nogu, već vjerojatno i nesposobni uspostaviti zdravu vezu. Lekcija ovdje? Polako i postojano pobjeđuje u utrci. Svatko s kim je vrijedan biti će biti spreman čekati da ti osjećaji porastu. Odvajajući svoje vrijeme u spojevima, dopuštate si priliku da upoznate sve aspekte druge osobe – ne samo one koje žele da vidite – prije nego što donesete bilo kakvu odluku o svojoj budućnosti.

Flirt chat